Företagets nöjda kunder

En riktigt nöjd och glad kund är något av den bästa känslan som finns, det är nästan halva lönen och den bästa marknadsföring Kinda Webb & Design kan få.

Kinda Webb & Design månar om sina kunder och kan därför med stolthet tala om hur kunderna uppfattar sina idéer mot hur arbetet är utfört. Ni är välkomna att ta del av några exempel på referensuppdragen som finns här nedan.
Se mer på vad jag har gjort på länken >>


Koching AB – “Personlig utveckling”

”Marie lyssnar och tar in information, tar reda på det hon behöver veta och sedan omvandlar det till aktiviteter. Hon har ett strukturerat arbetssätt.”

Majblommans lokalförening i Linköping

”Marie är en mycket flexibel och självgående webbdesigner som förstår dina behov men också dina gränser och ger utmärkta resultat inom givna parametrar. Dessutom har hon också ett varmt hjärta och alltid ett leende.”

LPSK – Linköpings polisens seniorklubb

“Marie jobbar alltid med Blåljuset på. Hon är kunnig, trevlig och finns alltid med på linan när något går snett, det gör det ibland inom datavärlden. Marie har vi känt i flera år och jobbat med flera hemsidor tillsammans. Vi kan varmt rekommendera henne och hennes företag Kinda Webb & Design.”

Bröstcancerföreningen Moa-Lina Östergötland

”Ger en utmärkt service med hög kvalité. Fantastiska resultat, trevlig och värdefull.”

“Helnöjda med både broschyr och informationsblad. Marie fick använda mycket tid  för att hjälpa oss med idéer och fotografering.  Marie visade  att hon verkligen ville att vi skulle bli nöjda.”