Företagets nöjda kunder

En riktigt nöjd och glad kund är något av den bästa känslan som finns, det är nästan halva lönen och den bästa marknadsföring Kinda Webb & Design kan få.

Kinda Webb & Design månar om sina kunder och kan därför med stolthet tala om hur kunderna uppfattar sina idéer mot hur arbetet är utfört. Ni är välkomna att ta del av några exempel på referensuppdragen som finns här nedan i bokstavsordning.


Education Manager Entrepreneurship
”Marie har uppvisat ett enormt stort engagemang, driftighet och framför allt ett enormt kreativt sinne. Hon besitter en härlig  ödmjukhet och går in i varje möte med öppet sinne. Hon lyssnar på dig!Behöver jag en grafiker som tänker på helheten, kan förstå vad jag menar; jaa, då anlitar jag Marie! De varmaste rekommendationerna!”


GMF_logotype_pms400GMF God man och förvaltarförening
”Marie har utarbetat en modern webbplats för vår organisation. Hon har varit lyhörd för beställarens synpunkter och genom hela processen visat prov på mycket god insikt inom området. Hon har vidare etablerat ett gott samarbete med beställaren. Jag vill därför rekommendera henne till det allra bästa.”Koching – “Personlig utveckling”
”Marie lyssnar och tar in information, tar reda på det hon behöver veta och sedan omvandlar det till aktiviteter. Hon har ett strukturerat arbetssätt.”

 


lpsk_banner

LPSK Linköpingspolisens seniorklubb
Marie jobbar alltid med ”Blåljuset på”. Hon är kunnig, trevlig och finns alltid med på linan när något går snett, det gör det ibland inom datavärlden. Marie har vi känt i flera år och jobbat med flera hemsidor tillsammans. Vi kan varmt rekommendera henne och hennes företag Kinda Webb & Design.


majblomma-100x100-px

 

Majblommans lokalförening i Linköping
”Marie is a very flexible and self-going web designer that understand your needs but also your limits and deliver excellent results within parameters  given. On top of that she has also a varm heart and a smile to go with it.”


 

Moa-Lina – Bröstcancerföreningen i Östergötland
”Ger en utmärkt service med hög kvalité. Fantastiska resultat, trevlig och värdefull.”

 


 wirens-logo - 400Wiréns Gårdsbutik
“Helnöjda med både broschyr och informationsblad. Marie fick använda mycket tid  för att hjälpa oss med idéer och fotografering.  Marie visade  att hon verkligen ville att vi skulle bli nöjda.”